Lejátszás
Ártatlanságra ítélve
Presumed Innocent
Apple TV+ (2024.06.14.)
| dráma, krimi, misztikus

Magazin

$15.01M
/
$7.75M
/
$7M
/
$5.25M
/
Abigail (2024)
$3.55M
/
$1.99M
/
$1.68M
/
Teljesen jó akció thriller! Jó a történet. Jók a színészek és karakterek. Nem azt mondom, hogy a év akciófilmje. De bőven nézhető kategória.
7 órája
Hú, hát ez nehéz dió! Nem is tudom, mit láttam, olyan üresek a gondolataim, nem jut eszembe semmi. Most ez jót jelent, vagy sem??? Azt tudom, nem váltott ki belőlem mélyebb érzelmeket, de nem is unatkoztam. Ha azt nézem,...
13 órája
Túltolták
Ez a film pont az, aminek látszik, se több, se kevesebb. Szörny minden mennyiségben. A látványra gyúrtak ezerrel, de a többi már nem volt lényeg.
18 órája
Légy tagja a MAFAB közösségnek és oszd meg a gondolataid.

Kisvárosi doktor (2013)

Mind idegenek vagyunk (2023)

Szerző: csd

Anselm (2023)

Szerző: csd
Manfred Mann brit zenész, dalszerző és lemezproducer 1940. október 21-én született Manfred Sepse Lubowitz néven a Dél-afrikai Köztársaság fővárosában, Johannesb... több»
A Herman's Hermits egy ma is aktív angol rock- és popegyüttes, amelyet 1963-ban alapítottak Manchesterben. A zenekar kezdeti felállását Peter Noone (ének), Dere... több»
Jenna Davis amerikai színésznő, táncos, énekes-dalszerző, modell és influenszer 2004. május 5-én született az Amerikai Egyesült Államok Texas államának Plano vá... több»
Ben Alpi filmkarrierjét látványeffektek készítőjeként kezdte, majd rendező/producerként dolgozott számos filmben. Az első rövidfilmje, a Silver Lining, egy meg... több»
Serenay Sarikaya
Chiara Mastroianni
Jessica Alba
Blake Lively
Justin Baldoni
Nathalie Emmanuel
Adam Driver
Jackie Shane
Tisztelt Szerkesztők! A mai napon 3, több hazai és külföldi oldal áttekintése után, általam (saját szóhasználatommal, saját stílusomban) megírt életrajzokat azzal utasították el, hogy „Kedves felhasználónk! Köszönjük beküldött életrajzot, d
Jól összerakott film. Nem is véletlen az értékelés sem hisz tényleg nagyon szórakoztató és izgalmas. Látványban is kiváló, úgyhogy szerettem. Teljesen rendben van, ajánlom )
Van valami, amiről szeretnél beszélgetni? Indíts egy új témát.