Lejátszás
Senna
Senna
dráma, sportfilm, életrajzi

Magazin

Sztárhír
2024.04.30    0

5 éve józan Anne Hathaway

Anne Hathaway (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) nemrégiben jelentős mérföldkövet ünnepelt a magánéletében: több mint öt éve józan. Hathaway első fia, Jonathan születése után döntött úgy, hogy nem iszik többé alkoholt, hogy figyelmesebb lehessen a fia nevelése során. A The New York Times-nak adott...

$15.01M
/
$7.75M
/
$7M
/
$5.25M
/
Abigail (2024)
$3.55M
/
$1.99M
/
$1.68M
/
Zseniális film a maga elvont humorával, ha elkap a depis hangulat vagy Dogma, Jay és Néma Bob vagy a Shop-stop filmeket nézek.
2024.04.29. 23:58
Tyű, Riz Ahmed nagyon tehetséges színész, pedig úgy látom a munkásságából, hogy inkább zenész. Mint a filmet író Darius Marder és Abraham Marder. Ezek a derék pályaelhagyók egy remek és értékes mozit hoztak össze. A...
2024.04.29. 23:16
Színvonal eggyel fentebb
Annyira nem volt ez olyan szörnyű, mint ahogy a kritikák írják (de jó sem). Az első részt felülmúlja, ami nem nehéz. Tele van blődségekkel ez is. De jobban összerakottnak tűnik, mint az első ide-oda „ugrálós” filmé...
2024.04.29. 21:19
Légy tagja a MAFAB közösségnek és oszd meg a gondolataid.

Kedvencek voltak

Országúti ragadozó(A dagadt sofőr) (2014)

Red One (2024)

Szerző: csd

Amikor leszáll az éj (2024)

Szerző: csd
Ben Alpi filmkarrierjét látványeffektek készítőjeként kezdte, majd rendező/producerként dolgozott számos filmben. Az első rövidfilmje, a Silver Lining, egy meg... több»
Szentgyörgyi Bálint 1992-ben született. Kicsi gyerekkora óta a filmezés érdekelte, így nem csoda, hogy a középiskola elvégzése után egyből a filmiparban helyezk... több»
Laurent Cantet 1961. április 11-én született Melle-ben, Franciaországban. Rendezőként és íróként is nagy sikereket ért el, legismertebb filmje Az osztály volt, ... több»
Kenneth Wayne Bradley 1963. december 30-án született Houstonban (Texas, USA), kaukázusi-amerikai származású színész. Ismertebb filmek, melyekben szerepelt: A sz... több»
Nathalie Emmanuel
Adam Driver
Jackie Shane
Joseph Quinn
Matt Damon
Casey Affleck
Tikhon Zhiznevskiy
Tisztelt Szerkesztők! A mai napon 3, több hazai és külföldi oldal áttekintése után, általam (saját szóhasználatommal, saját stílusomban) megírt életrajzokat azzal utasították el, hogy "Kedves felhasználónk! Köszönjük beküldött életrajzot,
Jól összerakott film. Nem is véletlen az értékelés sem hisz tényleg nagyon szórakoztató és izgalmas. Látványban is kiváló, úgyhogy szerettem. Teljesen rendben van, ajánlom )
Van valami, amiről szeretnél beszélgetni? Indíts egy új témát.